Slovan na trip do Ruska bez zraneného Višňovského

TA3, TASR
27.9.2012 21:38

Víťazstvo hokejistov Slovana Bratislava nad Jugrou Chanty-Mansijsk (4:3 sn) si vyžiadalo krutú daň v podobe zranenia Ľubomíra Višňovského. Skúsený obranca si v zápase obnovil zranenie lakťa, ktoré si privodil v pondelňajšom dueli s Barysom Astana.

Slovan na trip do Ruska bez zraneného Višňovského
SITA

"Nevyzerá to vôbec dobre. Lakeť mám zapálený, je to pomerne bolestivé," prezradil po stretnutí kmeňový hráč NY Islanders, ktorý za Slovan odohral v KHL zatiaľ tri stretnutia s bilanciou 1+1. Štvrtkové vyšetrenie magnetickou rezonanciou nakoniec ukázalo, že Višňovského problémy s lakťom sú vážnejšie a 36-ročný zadák nebude môcť cestovať s tímom na nadchádzajúci trip po klziskách súperov.

Podľa portálu www.osporte.sk tak s určitosťou vynechá tri duely KHL: v sobotu 29. septembra proti Metallurgu Magnitogorsk, v pondelok 1. októbra na ľade tímu Traktor Čeľabinsk a v stredu 3. októbra v Jekaterinburgu proti miestnemu Avtomobilistu.

Ak pôjde liečba podľa plánu, Višňovský sa bude môcť vrátiť do zostavy Slovana v nedeľu 7. októbra, keď "belasí" na domácom ľade privítajú obhajcu Gagarinovho pohára OHK Dinamo Moskva v kádri s Dominikom Graňákom i hviezdnym Alexandrom Ovečkinom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok