PR správa Ekonomika

Crypton Digital dnes predstaví aplikáciu WEXO. Môžete byť pri tom

PR
9.2.2021 09:15

S narastajúcim záujmom o kryptomenový trh narastá dopyt aj po službách prepájajúcich kryptomeny s bežným bankovníctvom. Registrovaní klienti WEXO navštevujú svoj účet denne a preto CRYPTON DIGITAL ako prvá slovenská technologická spoločnosť dnes spúšťa aplikáciu tohto druhu.

Crypton Digital dnes predstaví aplikáciu WEXO. Môžete byť pri tom

WEXO je inovatívna technologická platforma, ktorá od júna 2020 poskytuje svojim klientom služby spojené s používaním kryptomien. V rámci platformy, ktorá bola dodnes prístupná iba ako internetová stránka, môžu klienti vymieňať medzi najpopulárnejšími kryptomenovými pármi alebo využiť bezpečný trezoring. Toto všetko - a ešte viac - bude dnes dostupné aj ako aplikácia WEXO vo verzii 1.01.

Buďte pri tom

Predstavitelia CRYPTON DIGITAL,SE a developeri, ktorí sa na vývoji aplikácie podieľali, dnes o 20.00 hod. (9. február) predstavia a spustia aplikáciu počas technologického webinára, ktorého sa môžete zúčastniť aj vy. Sledovať webinár môžete na tejto adrese:

https://us02web.zoom.us/j/83512171557

(heslo:wexo)

Začiatok je o 20.00 hod. a počet účastníkov je limitovaný na 500.

1_0a140371-3f79-a6dc.jpg

Aplikácia WEXO bude na stiahnutie zadarmo, dostupná na App Store aj Google Play.

Na aplikácii pracuje tím štyridsiatich odborníkov na vývoj, kryptomeny, bankovníctvo, marketing či klientsky servis. Autori WEXO od začiatku prezentujú svoj projekt ako inovatívnu fintech platformu, ktorá užívateľom v krátkej dobe umožní aj komfortný nákup kryptomien. Ďalším krokom má byť platenie kryptomenami rovnako komfortne, ako to dnes poznáme pri bežných bankových službách. K tomu bude časom slúžiť platobná karta WEXO s vlastným IBAN-om. Tento balík služieb orientovaný na prepojenie kryptosveta s FIAT prostredím sľubujú autori WEXO ešte v tomto roku.

„Aplikácia WEXO má ambíciu stať sa prirodzenou súčasťou života každého užívateľa kryptomien, pretože už dnes zahŕňa základné najvyužívanejšie služby a na ďalších balíkoch služieb pracujeme. Máme za cieľ dopriať každému klientovi možnosť prijímať platby na ich IBAN účet a tie následne komfortne zamieňať za kryptomeny, platiť kryptomenami všade vo svete a využívať ich rovnako ako bežné financie, na ktoré sme zvyknutí,” uviedol Peter Mariš, spoluzakladateľ spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE, ktorá stojí za fintech platformou WEXO.

Na začiatku užívania platformy stačí jednoduchá registrácia a verifikácia účtu. Všetky tieto kroky sú maximálne automatizované pre komfort užívateľa. Pokiaľ už kryptomeny vlastníte, WEXO vám ponúka peňaženky pre bitcoin, ethereum, litecoin, tether, trueUSD. Ešte v tomto mesiaci pribudne ďalšia známa kryptomena cardano.

„Pre našich partnerov, klientov a fanúšikov kryptomenového sveta pripravujeme aj úvodnú kampaň pre prvých užívateľov aplikácie spojenú s odmeňovaním za odporúčanie a recenzie,” doplnil Peter Mariš z CRYPTON DIGITAL, SE.

Už dnes pred spustením aplikácie má WEXO registrovaných viac ako 2000 užívateľov. Spoločnosť sa rozhodla, že prvých 5000 bude mať výhodnejšie podmienky. Stále tak ostáva priestor pridať sa medzi prvých a byť od začiatku súčasťou slovenskej fintech platformy.

Produktovo služby projektu WEXO aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s. r. o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosti pre partnerov, ktorí chcú participovať na projekte WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívneho produktu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok