Chytili pivničného fantóma, ktorý ukradol dvadsať litrov slivovice

TA3 TASR
28.1.2021 16:57

Kriminalisti zo Senice obvinili muža, ktorý vykradol 13 pivníc. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti. Policajti na prípadoch začali pracovať a pri ohliadke miesta činu majitelia nahlásili krádeže bicyklov, pracovných naradí, rybárskych a športových potrieb.

Chytili pivničného fantóma, ktorý ukradol dvadsať litrov slivovice
TASR/AP (Ilustračná fotografia)

Z jednej z pivníc bolo odcudzených aj niekoľko desiatok litrov alkoholu rôznych značiek a dva desaťlitrové demižóny slivovice. "Podľa vyjadrenia majiteľa mu tak len na samotnom alkohole spôsobil škodu vo výške 900 eur. Policajti nakoniec zadokumentovali až 13 vykradnutých pivníc a majitelia si celkové škody vyčíslili takmer na 3500 eur," uviedla polícia.

Vyšetrovateľka 25-ročného Patrika obvinila z prečinu porušovania domovej slobody a prečinu krádeže, za ktoré mu hrozí trest odňatia slobody až na päť rokov.

"Obvinený si veci z krádeže postupne prenášal do garáže na ulici Ružová. Ako nakoniec vysvitlo, muž vykrádal pivnice v okruhu približne kilometer od garáže. Niektoré z vecí stihol predať. Tie, ktoré sa policajtom podarilo zaistiť, vrátime pôvodným majiteľom," doplnila polícia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok