Verejnosť budú očkovať aj v nemocniciach MV SR, spúšťajú registráciu

TA3 TASR
25.1.2021 18:05

Univerzitná nemocnica svätého Michala v Bratislave spustila registráciu na vakcináciu proti novému koronavírusu. Prihlásiť sa môže už aj široká verejnosť. Košická rezortná nemocnica spustí registráciu 1. februára, informoval tlačový odbor ministerstva vnútra.

Verejnosť budú očkovať aj v nemocniciach MV SR, spúšťajú registráciu
TASR/Jaroslav Novák (ilu)

Verejnosť sa môže registrovať prostredníctvom stránky www.korona.gov.sk a získať termín očkovania v Bratislave. Od februára to bude možné aj v Košiciach. "Verím, že aj tento krok urýchli boj proti pandémii a pomôže nám vrátiť sa do normálneho života," povedal minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO).

Verejnosť sa môže registrovať prostredníctvom stránky www.korona.gov.sk a získať termín očkovania v Bratislave.

Nemocnica sv. Michala je rezortnou nemocnicou, ktorá zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre útvary rezortov vnútra a obrany. Zriadenie sa rozhodlo pomôcť pri vakcinácii proti ochoreniu COVID-19 a to nielen očkovaním zamestnancov rezortov, ale aj širokej verejnosti.

"V súčasnej situácii nie je priestor na váhanie a zdĺhavé debaty. Naše nemocnice môžu začať s vakcináciou verejnosti takmer okamžite," dodal generálny riaditeľ nemocnice Branislav Delej.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok