Herečku z bondovky pripojili na ventiláciu, je v kritickom stave

TA3 TASR
5.1.2021 07:43

Americká herečka Tanya Robertsová, ktorá sa účinkovaním vo filme Vyhliadka na smrť z roku 1985 zapísala do dejín kinematografie ako jedno z tzv. Bondových dievčat (Bond Girls), je stále nažive. Jej hovorca Mike Pingel tak v noci na utorok poprel svoje pôvodné informácie o jej úmrtí, ktoré podľa neho vznikli nedorozumením v komunikácii s herečkiným partnerom Lancom O'Brienom.

Herečku z bondovky pripojili na ventiláciu, je v kritickom stave
TASR/AP

Pingel pre agentúru AFP uviedol, že 65-ročná herečka je stále v kritickom stave hospitalizovaná v nemocnici Cedars-Sinai v Los Angeles. Jej hovorkyňa s odvolaním sa na ochranu súkromia odmietla poskytnúť bližšie informácie o Robertsovej stave.

Magazín Hollywood Reporter s odvolaním sa na blízkych herečky informoval, že Robertsovej prišlo nevoľno na Štedrý deň, keď sa vracala z prechádzky so psami. Po prevoze na kliniku Cedars-Sinai v Los Angeles ju museli napojiť na pľúcnu ventiláciu.

Svoju filmovú kariéru začala Robertsová v 70. rokoch, keď sa prestala venovať modelingu a sústredila sa na účinkovanie v televízii a filmoch. Preslávila sa účinkovaním v snímke Charlieho anjeli. V 80. rokoch si zahrala i vo viacerých kultových filmoch, napr. Sheena, Pán šeliem, ako aj v spomínanej bondovke Vyhliadka na smrť — poslednej zo série, v ktorej agenta Jamesa Bonda hral Roger Moore.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok