Zatvoria lyžiarske strediská, podmienky sa menia aj pre hotely

TA3 TASR
31.12.2020 18:04

Od polnoci 1. januára budú rozhodnutím hlavného hygienika zavreté všetky lyžiarske strediská. Menia sa aj podmienky pre hotely - už ubytovaní hostia môžu ostať, bez možnosti predĺžiť si pobyt. Zároveň hotel nesmie prijať nových hostí. Informoval o tom na sociálnej sieti minister dopravy Andrej Doležal.

"Uvedomujeme si, že je to nepríjemné a nekomfortné, ale sme vo veľmi náročnom období, keď musíme strpieť viac ako inokedy. Snáď sa už čoskoro budeme môcť všetci stretnúť bez obmedzení na lyžovačkách, žúroch a iných spoločenských podujatiach. Dovtedy, prosím buďme zodpovední, robíme to pre seba a svojich blízkych," doplnil na sociálnej sieti Doležal.

Na Slovensku bude od 5.00 h 1. januára 2021 platiť prísny zákaz vychádzania s minimom výnimiek. Opatrenie bude platiť do 24. januára. Rozhodla o tom vláda na štvrtkovom mimoriadnom rokovaní, podrobnosti uviedli na tlačovej konferencii minister zdravotníctva Marek Krajčí, hlavný hygienik Ján Mikas, zástupcovia koaličných strán a konzília odborníkov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok