PR správa Ekonomika

CRYPTON DIGITAL udáva nový smer v kryptomenových portfóliách

PR
4.1.2021 08:00

Bitcoin prekonal vlastné maximá. Okrem neho dnes už existuje ďalších viac ako 8 000 kryptomien. V čase, keď kryptomenový trh rekordne posilňuje, prináša nové projekty a smerovania, získava aj nových investorov a CRYPTON DIGITAL prichádza s dvomi novými portfóliami, ktoré prezentuje pod spoločným názvom PLATFORM 10.

CRYPTON DIGITAL udáva nový smer v kryptomenových portfóliách
PR

Charakter nových kryptomenových portfólií od CRYPTON DIGITAL, SE vystihuje ich pomenovanie:

10 Progressive do TOP 100 a 10 Aggresive do TOP 1000.

Už mená napovedajú, pre aký druh záujemcov môže byť každé z kryptomenových portfólií určené. Slovenská spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE, ktorá v tomto roku spustila aj vlastnú kryptomenovú platformu WEXO, do nových portfólií zaradila mladé projekty s veľkým potenciálom, ale siahla aj po starších projektoch, ktoré v poslednej dobe priniesli významné novinky.

Platform 10 Progressive do TOP 100

Portfólio Platform 10 Progressive obsahuje desať kryptoprojektov vybraných špecializovaným tímom CRYPTON DIGITAL,SE.

Všetky z týchto kryptoprojektov sa nachádzajú v TOP 100 podľa trhovej kapitalizácie. ,,V tejto skupine sú projekty, ktoré majú stabilný tím a všetky predpoklady k úspechu, ale ešte plnohodnotne neukázali svoju dôležitosť na trhu. Ich chvíľa sa ešte iba očakáva a to je šanca pre našich klientov,” vysvetlil skladbu portfólia predseda predstavenstva CRYPTON DIGITAL, SE Milan Božik.

V portfóliu 10 Progressive do TOP 100 sa nachádza aj kryptomena Zcash, ktorá sa prezentuje ako kryptomena ponúkajúca bezpečnosť a finančné súkromie. Okrem iných významných partnerov má podporu aj od americkej investičnej banky JPMorgan Chase & Co.

CRYPTON DIGITAL 10 Aggresive do TOP 1000

Do portfólia Platform 10 Aggresive vybral špecializovaný tím iba desať najzaujímavejších kryptoprojektov z TOP 1000 podľa trhovej kapitalizácie.

„Do „agresívnej” desiatky sa dostali aj mladé kryptoprojekty s veľkým potenciálom. Na vyváženie sme do portfólia vtesnali aj osvedčené projekty s kľúčovými funkcionalitami,“ doplnil Milan Božik z CRYPTON DIGITAL, SE.

platform-10_c0a80301-d575-753c.jpeg

Svoje miesto si v tomto portfóliu našla kryptomenu LBRY Credits, ktorá sa pýši vlastným prehliadačom na prehrávanie videí a miliónovou knižnicou titulov od hollywoodskych štúdií.

Prečo si kúpiť kryptomenové portfólio?

Podobne, ako pri bežnom investovaní, aj nákup kryptomien so sebou môže niesť obdobné riziká. Spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE venuje značný čas analýze trhu a precíznemu výberu projektov s potenciálom. Nákupom portfólia rozkladá klient svoj vklad do desiatich vybraných projektov naraz. Prípadné straty spôsobené neúspechom niektorého z projektov má vykryť zvyšok portfólia. „Keď by sme to porovnali s vložením celého vkladu do jednej vybranej kryptomeny alebo iného projektu, takáto záchranná brzda tam nie je,” doplnil Peter Mariš, spoluzakladateľ CRYPTON DIGITAL, SE.

CRYPTON DIGITAL, SE je slovenská spoločnosť, ktorá začala s poskytovaním kryptomenových služieb v roku 2017. Od tej doby stihla otvoriť pre svojich klientov pobočky v Nitre, Košiciach a Prahe. Agresívnym a progresívnym portfóliom kryptomenových projektov tak spoločnosť dopĺňa doteraz úspešné produkty TOP 10 a ALT 10. V oboch ide o výber najatraktívnejších kryptomenových portfólií. Rozdiel je v tom, že zatiaľ čo portfólio TOP 10 zahŕňa bitcoin, portfólio ALT 10, ako alternatívne, je bez bitcoinu.

„Niektorí z našich klientov zaznamenali v tomto roku aj niekoľkonásobné zhodnotenie svojich vkladov pomocou portfólií TOP 10 a ALT 10. Veríme, že portfóliá Progressive a Aggresive majú na to, aby tieto rekordy prekonali,” načrtol očakávania od nových portfólií Peter Mariš z CRYPTON DIGITAL, SE.

CRYPTON DIGITAL, SE poskytuje kryptomenové služby. Je tiež autorom a vývojárom projektu WEXO. Produktovo služby aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku tohto inovatívneho projektu.

logo_0a140370-d4b2-9039.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok