Médiá poukazujú na zlyhanie Chucka Norrisa na Slovensku

SITA TA3
22.9.2012 17:36

Dlhoočakávaný cyklomost cez rieku Moravu dnes oficiálne otvorili. Akčný hrdina Chuck Norris ale pozvaný nebol. Viaceré svetové médiá a množstvo zahraničných portálov zaznamenali rozhodnutie bratislavských úradov odmietnuť návrh pomenovať novootvorený most do Rakúska po americkom akčnom hrdinovi Chuckovi Norrisovi.

Médiá poukazujú na zlyhanie Chucka Norrisa na Slovensku
SITA

Priebežné výsledky ankety zaujali svetové médiá ešte v zime, keď návrh od začiatku hlasovaniu jednoznačne dominoval. Nakoniec však neuspel a most dostal meno Cyklomost slobody, s čím súhlasila aj rakúska strana, ktorá najobľúbenejší návrh z ankety od začiatku odmietala.

Agentúra Reuters v článku venujúcom sa mostu píše o prehre Chucka Norrisa s Bratislavou a pripomína, že americký herec sa na Slovensku stal populárnym terčom vtipov pre jeho "mačo silu a nepremožiteľnosť". Článok od Reuters sa stal populárnym aj na portáli denníka Guardian. Podľa neho dostal most Chucka Norrisa od slovenských úradov K.O. Diskutujúci na portáli Guardianu vyjadrujú sklamanie z rozhodnutia Bratislavy, pričom ju varujú pred Norrisovou pomstou. Nechýbali ani ďalšie vtipné diskusné príspevky ako napríklad "Ešte nikomu sa cez Chucka Norrisa nepodarilo prejsť a prežiť" či "Keď Chuck Norris bicykluje na západ, čas sa zrýchľuje".

Portál ruskej štátnej televízie RT zase v článku s titulkom Slovensko uprednostnilo históriu pred láskou k Chuckovi Norrisovi píše, že herec síce je na Slovensku "skutočným hrdinom", no zastavili ho tamojšie úrady.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok