Televízia TA3 prichádza s novým formátom – Investujeme

TA3
18.12.2020 10:19

Televízia TA3 zaraďuje od 22. decembra 2020 do programovej štruktúry novú reláciu s názvom Investujeme, ktorá je zameraná na finančné a ekonomické témy.

Televízia TA3 prichádza s novým formátom – Investujeme
TA3

Cieľom formátu je okrem aktuálneho diania priniesť divákom aj servisné informácie, keďže podľa posledných štúdií sa v oblasti investícií orientuje len jeden z 10 ľudí. S odborníkmi v danom segmente rozoberieme témy, ktoré v súčasnosti rezonujú nielen u nás, ale aj vo svete.

So zástupcami ministerstiev, ďalších štátnych inštitúcií či súkromného sektora vám poradíme, ako rozumne investovať a nestratiť sa vo svete financií.

investujeme-insta_0a140371-730a-bd87.png

Hosťami prvej relácie budú: Eduard Heger (OĽANO), podpredseda vlády a minister financií, riaditeľ odboru dohľadu nad kapitálovým trhom Peter Tkáč (NBS), generálny riaditeľ investičnej skupiny Proxenta Pavol Kožík a riaditeľka predaja investičnej skupiny Proxenta Renáta Domčeková.

Moderátori:    Lenka Ježová a Rastislav Iliev
Premiéra:      utorok, 22. decembra 2020 o 18.00 hod.

Minister financií a predstaviteľ NBS budú diskutovať o stave slovenskej ekonomiky a o tom, čo nás čaká v roku 2021. Dotknú sa aj problémov investičnej skupiny Arca, ktoré otriasli finančným trhom. Zástupcovia investorov zhodnotia situáciu okolo Arcy, ale aj to, či nasledujúci rok aj napriek kríze bude priať novým projektom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok