Zmena v O2: Vedenie preberie Tóth, Gažík mieri do Maďarska

SITA, TA3
16.12.2020 19:57

Novým generálnym riaditeľom spoločnosti O2 Slovakia od 1. januára 2021 sa stane doterajší šéf marketingu Igor Tóth. Doterajší generálny riaditeľ Peter Gažík, ktorý bol v O2 desať rokov, prijal ponuku riadiť maďarského telekomunikačného operátora Telenor.

Zmena v O2: Vedenie preberie Tóth, Gažík mieri do Maďarska
O2

Gažík bude v Telenore od 1. januára 2021 zastávať pozíciu CEO. Spoločnosť Telenor je od roku 2018 súčasťou skupiny PPF. Informovala o tom prostredníctvom tlačovej správy Tereza Molnár Head of Communications&Spokesperson spoločnosti O2.

„Ponuka na moju úlohu v maďarskom Telenore je pre mňa osobnou aj profesijnou výzvou a prináša so sebou nový príbeh v novom prostredí,“ uviedol Peter Gažík.

Igor Tóth v spoločnosti O2 pracuje od roku 2008, pričom začínal ako špecialista pre prieskum trhu. Postupne prešiel viacerými pozíciami, na ktorých zodpovedal za riadenie marketingových aktivít v segmente rezidenčných a biznis zákazníkov zahŕňajúcich tarifné produktové portfólio vrátane stratégie značky, marketingovej komunikácie a tiež manažmentu hodnoty zákazníka. V roku 2011 pôsobil v oblasti riadenia zákazníckej skúsenosti v centrále Telefónica Europe v Londýne. V roku 2017 získal historicky prvý titul Marketér roka. Riaditeľom marketingu sa stal 1. júla. 2015.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok