Sulík podľa premiéra nesplnil zadanie, nechce sa ním zaoberať

TA3 SITA
16.11.2020 17:28

Podpredseda vlády a minister hospodárstva Richard Sulík podľa premiéra Igora Matoviča nesplnil jeho zadanie z minulého týždňa. Matovič dal Sulíkovi úlohu do nedele pripraviť alternatívny plán na splnenie podmienok konzília epidemiológov potrebných pre ďalšie uvoľňovanie protipandemických opatrení.

Predseda vlády o tom informoval vo svojom profile na sociálnej sieti. „Je pondelok poobede a ani chýru ani slychu o alternatívnom pláne strany SaS," uviedol Matovič. Premiér od Sulíka očakával, že sa pochlapí a „ukáže, že nevie len nekonštruktívne búrať ako malý nezodpovedný chlapec".

SaS v reakcii na to zopakovala, že plán predstaví v priebehu tohto týždňa. „Predseda SaS na ňom už dlhšie pracuje," uviedol hovorca strany Ondrej Šprlák.

Dodal tiež, že až do momentu, kým neklesne počet pozitívne testovaných na koronavírus na zanedbateľné minimum, nenechá sa vyrušovať „žiadnym podrazom zo strany SaS". „Nebudem sa ním zaoberať, nebudem na neho reagovať. Prečo? Lebo ide naozaj o životy a nemá zmysel sa zapodievať ľuďmi, ktorí si to ani len nevedia uvedomiť," dodal Matovič.

SaS v reakcii na to zopakovala, že plán predstaví v priebehu tohto týždňa. „Predseda SaS na ňom už dlhšie pracuje," uviedol hovorca strany Ondrej Šprlák.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok