PR správa Ekonomika

Celý svet hovorí o raste kryptomenového trhu. Kde vy vidíte budúcnosť kryptomien?

PR
13.11.2020 06:02

Majú kryptomeny budúcnosť? Vyrovnajú sa fiat menám, ako sú euro či dolár? Alebo o nich o pár rokov nebudeme ani počuť? Ktoré z nich poznáte? Vaše odpovede zohľadní CRYPTON DIGITAL, SE pri nastavení edukačných činností.

Celý svet hovorí o raste kryptomenového trhu. Kde vy vidíte budúcnosť kryptomien?
Cryptom Digital

Prieskum verejnej mienky o kryptomenách

Odpovede vám nezaberú viac ako dve minúty času. Ďakujeme za váš názor.

Investícia alebo bežný prostriedok na platenie

Zatiaľ čo bežné peniaze, ktoré dnes všetci využívame, či už je to euro alebo dolár, majú nenahraditeľný význam ako platidlo, z pohľadu investície nemajú veľký význam. Čakať, že napríklad dnes nakúpený dolár v budúcnosti posilní voči inej mene tak výrazne, aby ste na tom zbohatli, by bolo asi naivné. A tu je rozdiel medzi fiat menami a kryptomenami.

Takto na jeseň v roku 2013 sa „šplhala” cena najznámejšej kryptomeny cez stoeurovú hranicu. Dnes je cena tejto virtuálnej mince nad 13 000 eur. Kryptomenám tak ostáva dobehnúť fiat meny vo využiteľnosti v rámci bežného života. A preto prišla slovenská technologická spoločnosť s fintech platformou WEXO.

WEXO

Nikto nemá rád čiastkové riešenia. Všetci hľadáme komplexné riešenie s čo najväčším množstvom funkcionalít. Vo svete kryptomien to znamená bezpečný nákup, uschovanie, rýchle prevody do iných kryptomien, a to najdôležitejšie, aby sa kryptomeny aj v bežnom živote vyrovnali fiat menám - rýchle a bezpečné platby kryptomenou za čokoľvek a kdekoľvek. WEXO je fintech platforma zameraná práve na tieto potreby užívateľa. Jej cieľom je sprístupniť kryptomeny bežným ľuďom.

„Aktuálne to vidíme na príklade z Nigérie, kde až 32 % ľudí vlastní a bežne používa kryptomeny. Zistili, že je to lacnejšia forma, ako vedia poslať peniaze vzdialenej rodine alebo platiť za potraviny v obchode. Každým dňom pracujeme, aby sme našim klientom poskytovali rovnako kvalitné služby aj v našich zemepisných šírkach,“ uviedol spoluzakladateľ CRYPTON DIGITAL, SE Peter Mariš.

WEXO tím sa zo Slovenska rozrástol už aj do susednej Prahy a zakladatelia spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE, ktorá za projektom stojí, začínajú rozširovať siete už aj v rámci Poľska a Maďarska. Projekt sa riadi roadmapou, ktorá je smerodajná ako pre vývoj, tak pre investorov a partnerov projektu, ktorí môžu sledovať napredovanie spoločnosti a profitovať zo zisku.

cryptom-digital-2_0a14036f-3bd8-e30b.jpg

,,Niektorí ľudia nemajú radi zmenu, ale Vy potrebujete zmenu prijať, keďže jej opak je katastrofou. Tento výrok Elona Muska definuje aj myslenie našej spoločnosti. Tešíme sa, že máme veľa nasledovateľov, ktorí nás podporujú v tomto smere. Uvedomujú si, že sme pred obdobím, kedy sa bude tento okruh partnerov uzatvárať a k dispozícii máme už iba posledné produkty tohto charakteru. Samozrejme sa chcú zúčastniť,” doplnil Peter Mariš z CRYPTON DIGITAL, SE.

Okrem toho CRYPTON DIGITAL, SE v týchto dňoch finalizuje aplikáciu WEXO, ktorá otvorí užívateľom opäť nové možnosti. Stať sa súčasťou kryptomenového sveta a byť pri jeho ďalšom raste môže s WEXO každý, stačí rýchla registrácia.

Registrujte sa aj vy na fintech platforme WEXO.

Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu.

CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok