Trenčín zvíťazil nad Myjavou

SITA, TA3
15.9.2012 19:49

AS Trenčín - Spartak Myjava 3:2 (1:1).

Zápas mal niekoľko sporných momentov:


Góly: 27. a 80. Depetris, 90.+ Malec - 45. Siva, 70. Kukoľ, ŽK: 78. Rodríguez da Silva - 6. Peter Majerník, 32. Marček, 35. Harsányi, 69. Šulla, 90.+ P. Ďuriš, rozhodovali: Fajčík - Chládek, Slyško, 3168 divákov


Zostavy:

Trenčín: Volešák - Čögley (65. Mazan), Rodríguez da Silva, Kleščík, R. Mazáň (80. Malec) - Baéz - Mondek, I. Díaz, Lobotka (77. Štefánik), Holúbek - Depetris 
Myjava: Šulla - Siva, Častulín, Černáček, T. Mrva - Sládek, Marček, P. Kuračka (72. M. Dian), Peter Majerník (46. P. Ďuriš), Kukoľ - Harsányi (59. Kosík) 

Úvodný tlak domácich priniesol dve dobré Depetrisove šance - Argentínčan strelou v 3. min poriadne natiahol brankára Šullu, ten v 7. min efektne chytil aj jeho hlavičku zblízka. Trenčiansky nápor však potom stratil na dôraze a domáci favorit opäť pridal až po takmer polhodine hry. V 26. min Depetris nebezpečne hlavičkoval, až o minútu neskôr sa však mohol argentínsky kanonier konečne radovať - strelou do šibenice zakončil rýchlu akciu Baéza s Holúbkom. Hostia sa zamerali predovšetkým na defenzívu a do útoku sa dostávali len sporadicky. Trenčín sa však v prehustenom priestore presadzoval tiež ťažko. V nadstavenom čase prvého polčasu Myjava nečakane vyrovnala, keď rohový kop zužitkoval Siva.

Druhý polčas sa dlho odohrával iba na myjavskej polovici ihriska, domáci však na skalopevné hradby nenachádzali účinnú zbraň. V 51. min Depetrisov volej zblízka po bleskovej akcii trafil len brankára, o chvíľu Baéz mieril tesne vedľa žrde. Z ojedinelej útočnej akcie hostí našiel v 70. min dlhý center pred bránkou nepokrytého Kukoľa, ktorý zblízka šokoval Trenčanov - 1:2. Domáci však bojovali aj naďalej a v 80. min vyrovnali, keď najskôr Malecovu hlavičku brankár Šulla vyrazil a loptu dokopol do siete Depetris. Záverečný nápor domácich vyústil do hektického konca duelu. V poslednej minúte zápasu po faule na Kleščíka kopol Depetris pokutový kop do brvna, ale Malec odrazenú loptu dorazil do bránky a rozhodol o zisku troch bodov pre Trenčín.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok