Krajčí išiel pomáhať do terénu s veľkým testovaním národa

TA3 TASR
23.10.2020 11:47

Minister zdravotníctva Marek Krajčí a štátny tajomník MZ SR Peter Stachura sú v teréne, zapojili sa do veľkého testovania národa. V rámci akcie Zdravotníci pomáhajú Slovensku pomáhali na Základnej škole na Komenského ulici v Bardejove.

Krajčí išiel pomáhať do terénu s veľkým testovaním národa
SITA/Viktor Zamborský

Plošného testovania na ochorenie COVID-19 sa v piatok v Bardejove zúčastnil i minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽANO). Prišiel vystriedať dobrovoľníkov, ktorých je podľa jeho slov nedostatok. Minister vyzýva všetkých Slovákov, ktorí pracujú v zahraničí, aby prišli pomôcť Slovenskej republike a slovenským zdravotníkom. "Aj dnes ministerstvo zdravotníctva dáva výzvu pre všetkých Slovákov, ktorí aj pracujú v zahraničí, aby v tejto situácii prišli pomôcť Slovenskej republike a pomohli slovenským zdravotníkom," uviedol.

Minister vyzval Slovákov, ktorí pracujú v zahraničí, aby prišli pomôcť SR a slovenským zdravotníkom. "Aj dnes ministerstvo zdravotníctva dáva výzvu pre všetkých Slovákov, ktorí aj pracujú v zahraničí, aby v tejto situácii prišli pomôcť Slovenskej republike a pomohli slovenským zdravotníkom," uviedol.

V niektorých obciach Bardejovského okresu bol v piatok ráno problém s tým, že sa na miesto testovania nedostavili zdravotníci. Podľa Krajčího sa urobilo maximum. Minister ešte plánuje navštíviť Nemocnicu s poliklinikou sv. Jakuba v Bardejove, kde sa oboznámi s aktuálnym stavom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok