Nakazil sa i podpredseda parlamentu, Pellegrini kritizuje tajnosti

TA3 SITA
12.10.2020 11:29

Podpredseda národnej rady Gábor Grendel bol pozitívne testovaný na koronavírus. Na tlačovej konferencii to potvrdil ďalší podpredseda parlamentu a líder strany Hlas-SD Peter Pellegrini. Reagoval už aj samotný Grendel.

„Pán podpredseda Grendel bol pozitívne testovaný na koronavírus. Považujem za nezodpovedné, že o tom neboli plošne informovaní poslanci parlamentu. Ako je možné, že to pán Grendel niekde v tichosti drží a prezradí to len nejakému médiu? Ako chce potom vyžadovať od ľudí disciplínu, keď to sám zatajil? Je to hanba, že s takouto informáciou neprišiel na verejnosť," uviedol na tlačovej konferencii Pellegrini.

Pellegrini podľa Grendela klame, keď tvrdí, že zatajil, že bol pozitívne testovaný na koronavírus. „Pán Pellegrini vie o mojom zdravotnom stave desať dní. Keď sme spolu volali, bol úplne pokojný. Poďakoval sa za informáciu a povedal mi, že cez víkend sa chystá navštíviť svojich rodičov a nerád by ich ohrozil. Zároveň ma uistil, že rešpektujúc zákonom chránené lekárske tajomstvo, zachová o našom rozhovore diskrétnosť," napísal Grendel vo svojom profile na sociálnej sieti. Doplnil, že o tom informoval aj ostatných podpredsedov a predsedu parlamentu. Podľa svojich slov nemá žiadne príznaky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok