Kollár má problém pre transrodovú modelku. Podľa Fica musí odstúpiť

TA3 TASR
7.9.2020 15:09

Šéf Smeru kritizoval správanie médií, ktoré podľa neho nedostatočne informovali o neetickom správaní Borisa Kollára. Predseda parlamentu údajne cez sociálne siete komunikoval s transrodovou modelkou Paris Nemc. Podľa screenshotov, ktoré unikli na verejnosť, išlo o sexuálny obsah. Fico vyzval Kollára, aby odstúpil z funkcie.

Kollár má problém pre transrodovú modelku. Podľa Fica musí odstúpiť
TASR/Instagram.com/playmate_paris

Predseda Smeru-SD Robert Fico vyzval predsedu parlamentu a šéfa Sme rodina Borisa Kollára, aby odstúpil z funkcie. Na tlačovej konferencii Fico poukázal na "neetické správanie" Kollára, ktoré podľa neho médiá ignorovali, pričom informáciu uverejnili len niektoré bulvárne médiá. Narážal tým na údajnú komunikáciu šéfa parlamentu s transrodovou modelkou. Návrh na odvolanie Kollára podľa predsedu Smeru-SD podávať nebudú.     

Fico kritizoval médiá za to, že disponovali informáciami o neetickom správaní Kollára a nezverejnili ich. Šéf parlamentu podľa neho pre bulvárny týždenník informácie neodmietol. "Nepovedal, že to nie je pravda," dodal. Informácie podľa Fica poukazujú na "hlboké ľudské, etické, morálne zlyhanie predsedu parlamentu".     

Šéf Smeru-SD tiež opäť poukázal na fotografie, na ktorých je Kollár odfotený s "predstaviteľmi mafie", na jeho správanie ku klientke centra Čistý deň či na údajné vkladanie peňazí hnutia Sme rodina do Kollárových firiem.

Kollár konverzáciu potvrdil, je vraj niekoľko rokov stará. „Robil som si srandu, bol som zvedavý, kam až je schopná zájsť. Je to súkromná komunikácia, nebudem sa za to ospravedlňovať,“ uviedol podľa Denníka N.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok