Neuveriteľná scéna. Médiá reagujú na diskvalifikáciu Djokoviča

TA3 TASR
7.9.2020 09:52

Jeden z najväčších šokov, reagujú médiá na posledné udalosti okolo Novaka Djokoviča. Srbského tenistu diskvalifikovali z grandslamového turnaja US Open za napálenie loptičky do krku čiarovej rozhodkyne. K incidentu došlo v osemfinálovom stretnutí mužskej dvojhry proti Španielovi Pablovi Carrenovi-Bustovi za stavu 5:6 v prvom sete. Pozrite si, aké sú ohlasy vo svete.

"Zlostný Novak Djokovič toľko pokúšal, až ho napokon senzačne vylúčili z US Open. Svetová jednotka neudržala emócie a trafila rozhodkyňu do krku," opísal udalosť Daily Mail. The Sun píše o neuveriteľnej scéne: "Novaka Djokoviča vylúčili US Open po tom, ako trafil loptičkou rozhodkyňu. Neuveriteľná scéna v New Yorku. Frustrovaného lídra renkingu diskvalifikovali v zápase osemfinále." Aj Mirror vidí Djokoviča ako frustrovaného: "Novaka Djokoviča diskvalifikovali z US Open. Po prehratom podaní frustrovaný Djokovič odpálil loptičku a trafil rozhodkyňu."

"Nečakaný koniec Djokovičovej cesty za 18. grandslamovým titulom. Srba diskvalifikovali v osemfinále US Open po tom, ako trafil rozhodkyňu loptičkou," píše ESPN. Je problém v skutočne v Djokovičovi? "Prekliata Amerika. Novaka na US Open nikdy nemali radi, ale toto prekonalo všetko. Šiesty september sa zapíš do dejín športu. Djokoviča diskvalifikovali za neúmyselný zásah rozhodkyne loptičkou," informoval blic.rs.

Český bulvárny blesk.cz píše o obrovskom šoku: "Jeden z najväčších šokov v histórii tenisu. Srbský vladár Novak Djokovič, ktorý neprehral 26 zápasov za sebou, odišiel z kurtu ako zdolaný. Vylúčili ho totiž po tom, ako trafil loptičkou rozhodkyňu." New York Times poukázal na nelichotivé prvenstvo srbského tenistu: "Novak Djokovič je prvý líder renkingu, ktorého vylúčili z grandslamového turnaja. V zápase osemfinále nechtiac trafil loptičkou rozhodkyňu a po dlhej diskusii ho diskvalifikovali."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok