Vodičov čakajú pre oslavy výročia SNP viaceré obmedzenia

TA3 SITA
28.8.2020 13:08

Banská Bystrica organizuje víkendové oslavy 76. výročia SNP, vodičov čakajú obmedzenia. Na sociálnej sieti o tom informuje polícia Banskobystrického kraja.

Vodičov čakajú pre oslavy výročia SNP viaceré obmedzenia
SITA/Peter Rusko

"Počas konania osláv budú v piatok 28. augusta a v sobotu 29. augusta dopravné obmedzenia na uliciach Cikkerova, Kuzmányho a Kapitulská, kde bude umiestnené dopravné značenie Zákaz zastavenia od 22:00 v piatok až do 15:00 v sobotu," uvádza polícia a dodáva, že v sobotu od 6:00 do 15:00 budú uzavreté ulice Kapitulská, Švantnerová, Cikkerova a Kuzmányho.

"Počas osláv sa bude aj polícia podieľať na ochrane osôb a ochrane majetku, predovšetkým pred poškodzovaním a krádežami počas konania osláv. Veľmi dôležitým článkom je aj plnenie úloh na úseku cestnej dopravy," uvádza banskobystrická polícia a dodáva, že budú určené obchádzkové trasy a polícia bude na určených miestach regulovať a usmerňovať dopravu. "Žiadame vodičov, ktorí budú spomínanými úsekmi prechádzať, aby boli ohľaduplní, trpezliví a hlavne, aby rešpektovali pokyny polície tak, aby danými úsekmi prešli bez akýchkoľvek problémov," uzavrela polícia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok