Obete útoku v Bratislave operovali. Zranený je i 15-ročný mladík

TA3 SITA
27.7.2020 14:29

Útok, ktorý sa v noci odohral v bratislavských Podunajských Biskupiciach, vyšetruje polícia ako obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu. V Univerzitnej nemocnici Bratislava skončili po útoku tri dobodané osoby. V nemocničnom zariadení sa nachádza aj podozrivý, ktorého policajti zadržali na mieste.

Ako informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Lucia Mihalíková, záchranné zložky boli na miesto vyslané v pondelok krátko po 1:00. Na Nákovnej ulici sa nachádzali ťažko zranené osoby s mnohopočetnými bodno-reznými ranami. Tri osoby previezli do UNB, kde sa podrobili operačnému zákroku. Momentálne sú na jednotke intenzívnej starostlivosti pod stálym dohľadom lekárov. Ako informovala hovorkyňa UNB Eva Kliská, nateraz sú mimo ohrozenia života.

Útok sa podľa medializovaných informácií odohral v rodine. Syn mal zraniť vlastnú matku, otca aj sestru.

Medzi zranenými je aj 15-ročný tínedžer, ten sa podľa informácií agentúry SITA nachádza v Národnom ústave detských chorôb. „V súvislosti s udalosťou sme hospitalizovali pacienta. Podrobnejšie informácie nebudeme poskytovať,“ uviedla hovorkyňa NÚDCH Dana Kamenická.

Prípad si na mieste prevzala výjazdová skupina Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Presné okolnosti prípadu sú v týchto chvíľach predmetom intenzívneho vyšetrovania. Polícia o prípade bude bližšie informovať, hneď ako to procesná situácia umožní.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok