Slovan zvíťazil nad DAC. Zápas sledovalo vyše 6000 divákov

TA3 TASR
1.7.2020 22:04

Futbalisti už istého majstra ŠK Slovan Bratislava zvíťazili v stredajšom fortunaligovom šlágri na pôde FC DAC 1904 Dunajská Streda 3:1. O osude stredajšej dohrávky 3. kola nadstavbovej skupiny o titul rozhodol dvoma gólmi v závere Moha.

Bernd Storck, tréner Dunajskej Stredy: "Chcel by som pogratulovať Slovanu k zisku majstrovského titulu, za túto sezónu si ho zaslúžil. Ďakujem aj za možnosť, že sme mohli hrať 1. júla pred našimi fanúšikmi. Bol to veľmi, veľmi dobrý zápas. Nastúpili sme s dvoma veľmi mladými hráčmi, odviedli dobrú prácu rovnako ako všetci ostatní hráči. Slovan má skúsenejších futbalistov. Ak by sme skórovali v úvode druhého polčasu, výsledok mohol byť odlišný. Neobávam sa však našej budúcnosti, v nasledujúcej sezóne opäť vyzveme Slovan."

Ján Kozák, tréner Slovana: "Myslím si, že sme videli na slovenské pomery výborný futbal. Zápas bol dlho otvorený, šance mali oni a mali sme ich aj my, mohlo sa to zlomiť aj na jednu aj na druhú stranu. My sme dali tri góly, myslím si, že stopercentných šancí sme mali o jednu, dve viac. Bolo to zaslúžené víťazstvo a výborný futbal."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok