Novinár našiel v schránke náboj. Polícia už začala vyšetrovanie

TA3 TASR
26.6.2020 10:24

Novinár portálu Aktuality.sk Peter Sabo našiel vo svojej schránke náboj. Polícia informovala, že koná "od prvého momentu".

Novinár našiel v schránke náboj. Polícia už začala vyšetrovanie
SITA/AP (ilustračná fotografia)

"Oceňujem duchaprítomnosť rodiny redaktora, reagovali racionálne a vec hneď nahlásili na políciu," vyjadril sa k prípadu prezident PZ generál Milan Lučanský. Polícia podľa neho prijala potrebné opatrenia, ktoré však nechce špecifikovať. "V danej veci prebieha vyšetrovanie, zatiaľ však podrobnosti zverejňovať nebudeme," zhrnul Lučanský.

Portál Aktuality.sk v piatok ráno informoval, že Sabo si našiel vo štvrtok v schránke bytu náboj od pištole. "Peter Sabo písal o drogovom podsvetí v Seredi, kauzách spájaných s exministrom spravodlivosti Gáborom Gálom, 'dépeháčkaroch' z južného Slovenska, kauze Dobytkár, analyzuje tzv. Kočnerovu knižnicu, píše o kauzách súvisiacich s dostavbou elektrárne Mochovce a podobne," napísal šéfredaktor portálu Peter Bárdy s tým, že s políciou urobili kroky, aby reportéra ochránili. O náleze informovali okrem Lučanského aj ministra vnútra Romana Mikulca.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok