Fyzický konflikt v parlamente. Pročko i Blaha zverejnili fotografie

TA3
10.6.2020 13:09

V parlamente po čase došlo k ďalšiemu fyzickému konfliktu. Do ostrého sporu sa dostali poslanec Smeru Ľuboš Blaha a poslanec Obyčajných ľudí Jozef Pročko. Obaja zverejnili na sociálnej sieti fotografie aj s vlastnou verziou udalostí.

"V parlamentnom bufete ma práve fyzicky napadol poslanec Pročko. Chytil ma rukami za krk, škrtil ma a zúrivo so mnou lomcoval, kým nezasiahol čašník," popisoval konflikt Blaha. Pročko bol podľa neho "kompletne zmyslov zbavený." "Ten človek je reálny agresívny psychopat, nevie sa ovládať, spory rieši násilím ako nejaký mafián z 90.rokov," dodal s tým, že bol u lekára a podá trestné oznámenie. Blaha tvrdí, že násilie neopätoval. "Ja spory násilím neriešim," dodal.

Úplne inak to vidí bývalý zabávač Pročko. Blaha mu vraj počas rozpravy nadával a používal vulgárne slová. "Keď som mu povedal, že si to neželám, tak mi povedal, že ty chudák, kto ti *** ženu," napísal na Facebooku. Pročko ho potom stretol v parlamentnom bufete a vyzval ho, aby to povedal ešte raz. Blaha vraj potom začal kričať, že Pročko ho napadol.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok