Najväčším lákadlom pretekov v Kanade budú Sagan a Voeckler

SITA
22.8.2012 22:40

V štartovom poli by 7. a 9. septembra nemali chýbať ani Cadel Evans, Ryder Hesjedal, Sylvain Chavanel, Luis León Sánchez, Óscar Freire či Matt Goss.

Najväčším lákadlom pretekov v Kanade budú Sagan a Voeckler
SITA

Peter Sagan a Thomas Voeckler budú asi najväčším lákadlom pre fanúšikov v dvoch septembrových cyklistických pretekoch v Québecu a Montréale. Organizátori dvoch kanadských jednodňových podujatí zverejnili predbežný menoslov prihlásených jazdcov, medzi ktorými nechýba ani spomenutá dvojica.

Práve P. Sagan s Voecklerom privádzali divákov aj súperov do úžasu počas tohtoročnej Tour de France, keď slovenský jazdec vyhral bodovaciu súťaž (zelený dres) a Francúz triumfoval medzi vrchármi (bodkovaný dres).

Ako informuje portál rtbf.be, v štartovom poli by 7. a 9. septembra nemali chýbať ani Cadel Evans, Ryder Hesjedal, Sylvain Chavanel, Luis León Sánchez, Óscar Freire, Matt Goss a predbežne je na štartovej listine aj zatiaľ zranený Andy Schleck. Dobrou správou pre slovenských fanúšikov je prihláška Petra Velitsa, takže Slovensko bude mať dvojnásobné zastúpenie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok