Spartak chce vypredať zápas, ktorý sa neodohrá. Škrteľ kúpil sto lístkov

TA3 SITA
6.4.2020 14:37

Bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie obranca Martin Škrtel kúpil rovných 100 vstupeniek na fiktívny zápas fortunaligového futbalového klubu FC Spartak Trnava.

Spartak chce vypredať zápas, ktorý sa neodohrá. Škrteľ kúpil sto lístkov
SITA/Ivan Kopčáni

Trnavský tím chce znížiť očakávanú finančnú stratu počas pandémie. Trnavčania ponúkajú lístky na takýto súboj v hodnote 9 eur. "Vyjadrenia futbalistu Martina Škrtela, že patrí k veľkým sympatizantom trnavského Spartaka, nie sú len rečami do vetra. Svoju náklonnosť k červeno-čiernym farbám opäť potvrdil," referuje web trnavskyhlas.sk. Trnavský klub doteraz vyzbieral viac ako 15-tisíc eur, predal teda približne 1700 lístkov na virtuálny duel.

Škrtel nie je jediný futbalista, ktorý sa rozhodol pomôcť Spartaku Trnava. Príspevok poslali aj niekdajší hráč klubu Erik Jendrišek či súčasní futbalisti tímu Erik Grendel, Dobrivoj Rusov alebo Bogdan Mitrea.

"Cítime, že situácia je vážna. Spartak je aj náš klub a je čas mu pomôcť. Keď mali niektorí z nás problémy, vedenie nás podržalo a teraz mu to môžeme vrátiť. Ukážme, že sme jediný klub na Slovensku, ktorý dokáže vypredať zápas, ktorý sa ani neodohrá. V ťažkej dobe treba ťahať za jeden povraz a spoločne budeme veriť, že sa čoskoro stretneme aj na štadióne," vyzval klub svojich priaznivcov pred víkendom prostredníctvom koordinátora zo strany trnavských fanúšikov Šimona Fuzáka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok