Šatan v drese Slovana vykorčuľuje možno už proti Jyväskylä

SITA, TA3
15.8.2012 16:13

Útočník Miroslav Šatan by sa mohol v drese hokejového Slovana Bratislava predstaviť už v piatok 24. augusta v domácom súboji European Trophy proti fínskemu klubu JYP Jyväskylä. Informoval o tom kouč "belasých" Rostislav Čada.

Šatan v drese Slovana vykorčuľuje možno už proti Jyväskylä
CTK

"Som spokojný, že do mužstva prišiel Kamil Kreps a ešte nám pribudne jeden - Miro Šatan. U týchto hráčov je spoločný ukazovateľ - obaja majú tréningový a zápasový výpadok, ale svoje kvality ukázali už v minulosti. Ich úloha v mužstve bude potrebovať iba čas a trpezlivosť a obaja budú pre mužstvo veľkým prínosom, najmä Šatan. Miro trénuje a dohodli sme sa, že v zápase sa predstaví v nasledujúcom týždni. Po športovej stránke vo vzťahu tréner-hráč sme dohodnutí už dávno. Verím, že to zrealizujeme a domnievam sa, že k tomu chýba už len kúsok," povedal v utorok po prehre so Spartou Praha 3:5 R. Čada a pokračoval: "Možno som prezradil niečo, čo som nemal. Takéto rozhodnutie sa totiž má oznámiť, až keď sa podpíše zmluva. Ja však pevne verím, že klub s Mirom podpíše zmluvu a naše predbežné dohody budú platiť."

Skúsený 37-ročný krídelník Šatan tieto správy nepoprel, no vo vyjadreniach bol opatrnejší. "Bavili sme sa o možnosti, že by som budúci týždeň hral. Nič nie je definitívne, no zvažujeme možnosť, že by som vyskúšal nejaké prípravné zápasy. Nemôžem nič uponáhľať. Zatiaľ som veľmi krátko na ľade a musím sa dostať do takej formy, aby som bol schopný odohrať zápas," poznamenal odchovanec topoľčianskeho hokeja. Fanúšikovia Slovana veria, že dlhoročná hviezda zámorskej NHL a opora slovenskej reprezentácie podpíše zmluvu s ich klubom. Šatan však nechce nič predbiehať. "Nič nie je definitívne. Zatiaľ by som nerád hovoril o ďalších možnostiach. Myslím si, že v priebehu nasledujúcich pár týždňov sa všetky veci utrasú," dodal držiteľ štyroch medailí z majstrovstiev sveta.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok