Máme nového top hráča. Slovan zrejme posilní známe meno

TA3 SITA
17.2.2020 09:33

Slovenský futbalový krídelník Vladimír Weiss sa zrejme čoskoro stane hráčom ŠK Slovan Bratislava. Generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. totiž na sociálnej sieti instagram uverejnil fotografiu so spomenutým hráčom, pričom k nej pridal popis: "Stávame sa silnejšími. Máme nového top hráča Vlada Weissa."

Klub z Tehelného poľa zatiaľ oficiálne nepredstavil novú posilu, no v súvislosti s Weissom sa v nedávnej minulosti už mnohokrát skloňoval prestup do Slovana Bratislava. Tridsaťročný ofenzívny hráč je rodák z hlavného mesta, ale v belasom drese doposiaľ nikdy nenastúpil. Účastník MS 2010 v JAR aj ME 2016 vo Francúzsku predtým naposledy pôsobil v katarskom klube Al-Gharafa, kde však skončil ešte koncom decembra 2019.

Vladimír Weiss v januári v rozhovore pre denník Šport priznal, že mal konkrétne ponuky z Turecka, Anglicka a zo Slovana Bratislava, pričom s Ivanom Kmotríkom ml. bol v každodennom kontakte. Zároveň sa vyjadril, že by si opäť rád obliekol reprezentačný dres. Zatiaľ naposledy bol v kádri Pavla Hapala v novembri 2018, keď v zápase Ligy národov na pôde Česka opustil lavičku a predčasne odišiel do útrob štadióna. Jeho odchod vtedy sprevádzala unáhlená reakcia, že končí v národnom tíme. Nedávno však s trénerom Hapalom absolvovali stretnutie a veci z minulosti si vydiskutovali.

"Bolo to veľmi príjemné stretnutie. Celé to prebehlo pokojne. Vlado sa mi ospravedlnil, povedal mi o svojich predstavách. Už dávno naznačil, že by sa chcel vrátiť späť do reprezentácie. Bude však veľmi dôležité, aby niekde pravidelne hrával, aby mal klub, aby trénoval s mužstvom, až vtedy s ním vieme počítať," skonštatoval nedávno Pavel Hapal ešte v čase, keď Weiss iba začínal koketovať so Slovanom Bratislava.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok