PR správa

Starí aj noví zákazníci BILLA BONUS hrajú o autá za 3 kliky

PR
12.2.2020 15:28

BILLA pripravila pre svoje zákazníčky a zákazníkov výnimočnú možnosť získať v súťaži 10 nových áut VW T-Roc s automatickou prevodovkou. Postačí ak do 29.2.2020 súčasný i nový člen klubu BILLA BONUS zaklikne 3 súhlasy na stránke www.3kliky.sk. Automaticky bude zaradený do súťaže o 10 nových automobilov.

Starí aj noví zákazníci BILLA BONUS hrajú o autá za 3 kliky
PR

BILLA BONUS je vernostný program spoločnosti BILLA, ktorý prináša mnoho výhod. „Všetci verní zákazníci získavajú vďaka BILLA BONUS karte zľavy každý mesiac na množstvo výrobkov, 25 %-nú zľavu na vybraný sortiment výrobkov a zľavy u externých partnerov v sieti kín CINEMAX a Tescoma. Najobľúbenejšou výhodou je 10 %-ná narodeninová zľava na celý nákup. Najvernejší zákazníci, ktorí majú udelený súhlas so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania adresnej zásielky poštou, môžu získať 10 %-nú zľavu na jeden nákup alebo produktové kupóny so zľavou na vybrané produkty. Členstvo v klube BILLA BONUS a vydanie karty je bezplatné,“ hovorí o aktuálnych výhodách marketingová riaditeľka Denisa Pernicová. Už onedlho sa však okruh výhod ešte rozšíri.

Do aktuálnej súťaže o 10 osobných automobilov VW T-Roc Style 1.5 TSI 110KW a automatickou prevodovkou v hodnote 27 790 EUR sa možno zapojiť až do 29.2.2020. Stačí trikrát odkliknúť súhlas so spracovaním osobných údajov. Žrebovanie sa uskutoční po ukončení spotrebiteľskej súťaže a po spracovaní všetkých žiadostí o BILLA Bonus kartu 23.3.2020. Pravidlá spotrebiteľskej súťaže a rovnako aj bližšie informácie o súťaži „Vyhraj auto za 3 kliky!“ sú zverejnené na webových stránkach www.billa.sk/sutaz alebo samostatnej stránke www.3Kliky.sk počas celej doby trvania súťaže.  

Stať sa členom BILLA Bonusu je veľmi jednoduché. Prihlásiť sa možno vyplnením online formulára, ale aj prostredníctvom prihlasovacieho formulára v každej predajni BILLA. Pri vyplnení prihlasovacieho formulára v predajni BILLA je každému novému členovi odovzdaná plastová BILLA Bonus karta aj s tromi prídavnými kartami. Karta je už aktivovaná a je možné ju okamžite začať využívať.  Po vyplnení online prihlasovacieho formulára možno využívať papierovú verziu karty, ktorá bude zaslaná na zadanú e-mailovú adresu. Plastová BILLA Bonus karta bude zaslaná najneskôr do 8 týždňov poštou na adresu uvedenú v prihláške. BILLA Bonus kartu je možné zaevidovať aj vo forme elektronickej karty prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo si ju jednoducho odfotiť do mobilného telefónu a predkladať jej elektronickú verziu.

pr-auto_ac1100ae-0b7b-149f.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok