Víchor prevrátil autobusovú zastávku, tragicky zasiahla deti

TA3 SITA TASR
5.2.2020 13:48

Štvorročné dievčatko a dvojročného chlapca zasiahla mohutná autobusová zastávka, ktorú silný vietor vyvrátil v Myjave. Jedno z detí zahynulo, druhé v kritickom stave bojuje o život. Tragédia sa odohrala na Staromyjavskej ulici.

O tragédii informovala na svojom Facebooku aj trenčianska krajská polícia podľa ktorej jedno z detí zomrelo po prevoze na lekárske ošetrenie a druhé dieťa je v kritickom stave. Podľa medializovaných informácií zahynulo staršie dievčatko. Okolnosti nešťastia polícia vyšetruje.

"Pravdepodobne pod vplyvom poveternostných podmienok a silného vetra došlo k prevráteniu autobusovej zastávky práve v momente, keď sa tam nachádzala päťčlenná rodina. Dvaja dospelí a najstaršie dieťa sú v poriadku. Žiaľ, pre dve deti sa udalosť neskončila dobre," uviedol riaditeľ Nemocnice s poliklinikou Myjava Henrich Gašparík. Štvorročné dieťa podľa jeho slov neprežilo, dvojročné letecky previezli do Národného ústavu detských chorôb v Bratislave s vážnymi poraneniami hlavy.

"Celá vec je v šetrení polície a samospráva okamžite prijala opatrenia na kontrolu všetkých ostatných prístreškov, zariadení a stromov, ktoré by mohol silný vietor poškodiť," uviedlo mesto Myjava na svojej oficiálnej stránke.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok