Vlhovej rivalku zasiahla rodinná tragédia, prerušila sezónu

TA3 TASR
4.2.2020 14:13

Otec americkej zjazdárky Mikaely Shiffrinovej podľahol zraneniam hlavy. Stalo sa tak po nehode v jeho dome v coloradskom mestečku Edwards. Informovali o tom zámorské médiá s odvolaním sa na lekársku správu.

Vlhovej rivalku zasiahla rodinná tragédia, prerušila sezónu
SITA/AP

Už v pondelok denník Gazzetta dello Sport uviedol, že 65-ročný Jeff Shiffrin pravdepodobne spadol zo strechy domu, kde sa s rodinou nedávno presťahovali. "Naše myšlienky a modlitby smerujú počas tohto extrémne náročného obdobia k členom jeho rodiny," uviedol šéf zväzu lyžovania a snoubordingu USA Tiger Shaw. "Bol to úžasný človek a dobrý priateľ, ktorý nám bude veľmi chýbať."

Shiffrinová po tragédii prerušila sezónu a podľa amerických zdrojov zatiaľ nie je jasné, kedy sa vráti do kolotoča Svetového pohára. Určite vynechá víkendové podujatie SP v Garmisch-Partenkirchene, v polovici februára sa potom v Maribore pôjdu obe točivé disciplíny. Veľká rivalka slovenskej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej je jasne na čele seriálu s 1225 bodmi pred Taliankou Federicou Brignoneovou. Vlhová je tretia a na líderku stráca 395 bodov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok