NHL: Séria prehier Habs pokračuje, nepomohli ani body Tatara

TA3 TASR SITA
7.1.2020 07:20

Slovenský hokejista Tomáš Tatar si v zámorskej NHL pripísal na konto ďalšie dve asistencie, jeho Montreal ale prehral už šiesty zápas za sebou, keď podľahol doma Winnipegu 2:3.

NHL: Séria prehier Habs pokračuje, nepomohli ani body Tatara
SITA/AP

Oba góly Montrealu zaznamenal obranca Ben Chiarot. Tatar odohral 17:56 min, mal aj plusový bod, jednu strelu na bránku a štyri hity. V tejto sezóne nazbieral spolu už 37 bodov (16+21) v 43 dueloch. Debut za Canadiens absolvoval v prvom útoku s Tatarom Rus Iľja Kovaľčuk a mal asistenciu. Nikolaj Ehlers sa v drese Winnipegu prezentoval gólom a asistenciou.

Toronto v zostave s obrancom Martinom Marinčinom prehralo doma s Edmontonom 4:6, Connor McDavid sa za hostí blysol gólom a tromi asistenciami. Marinčin strávil na ľade viac ako 18 minút s jednou mínuskou a jednou strelou na bránku, päťkrát zblokoval strelu súpera.

Brankár Semjon Varlamov priviedol New York Islanders k triumfu nad Coloradom 1:0, keď zneškodnil všetkých 32 striel. V súboji proti svojmu bývalému tímu si tak pripísal druhé čisté konto v sezóne a 27. v kariére.

Montreal - Winnipeg 2:3 /TATAR za domácich 0+2/

NY Islanders - Colorado 1:0

Toronto - Edmonton 4:6

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok