O Šporara majú záujem silné kluby. Ponuku poslalo aj Dynamo

TA3 TASR
30.12.2019 12:47

Konkrétny záujem o služby futbalistu Slovana Bratislava Andraža Šporara prejavil ďalší klub. Podľa škótskeho portálu dailyrecord.co.uk sa do boja o slovinského kanoniera zapojilo ukrajinské Dynamo Kyjev a na stôl dalo prvotnú ponuku bo výške približne 4,1 milióna eur.

O Šporara majú záujem silné kluby. Ponuku poslalo aj Dynamo
SITA/Branislav Bibel

Slovan už ale dávnejšie avizoval, že chce za Šporara viac. "Neviem si predstaviť, že by som Andraža predal za sumu nižšiu než 7-8 miliónov eur," povedal v priebehu tohto mesiaca pre klubový web generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml. Daily Record informoval, že minulý týždeň rokovalo o prestupe 25-ročného útočníka vedenie "belasých" so škótskym Celticom Glasgow.

"Je pravda, že Celtic nám adresoval konkrétnu ponuku a prejavil enormný záujem o Andraža Šporara. Nerokujeme však len so Celticom. S ponukami sa nám ozvali aj ďalšie silné kluby z krajín ako Francúzsko, Španielsko, Taliansko, Portugalsko či Belgicko. Záujem je veľký a očakávame, že v priebehu prestupového obdobia bude ešte výraznejší," vyhlásil Kmotrík.

Šporar obsadil s piatimi gólmi druhé miesto v poradí strelcov skupinovej fázy Európskej ligy. Viac gólov ako Slovinec dosiahol jedine Kolumbijčan Alfredo Morelos v drese glasgowských Rangers.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok