Slovnaft Cup - Trnava - Banská Bystrica 1:2

SITA
18.10.2011 20:02

FC Spartak Trnava - FK Dukla Banská Bystrica 1:2 (0:1) Góly: 59. Koro Koné - 15. Jakubko, 48. Uškovič, ŽK: 22. Čvirik, 46. Diallo, 65. R. Procházka - 27. Jakubko, 34. Poljovka, 44. M. Pančík ml., rozhodovali: Trutz - Bednár, Jankovič, 1012 divákov

Slovnaft Cup - Trnava - Banská Bystrica 1:2

Zostavy:
Trnava: Raška - Habánek, Čvirik, Diallo (79. Gogolák), Ľ. Hanzel - R. Procházka, Karhan, M. Kaščák, M. Vyskočil (54. Ján Petráš) - Tomaček (46. T. Oravec), Koro Koné
Banská Bystrica: Belic - B. Ľupták, Poljovka, Gyömbér, T. Hučko - Rejdovian (82. M. Turňa), Marek Hlinka, Považanec, M. Pančík ml. - Jakubko (46. Laksík), Uškovič (64. J. Prekop)

V 15. min pri rýchlom protiútoku hostí urobil chybu v obrane Procházka a k lopte sa dostal Jakubko, ktorý spoza šestnástky nechytateľnou delovkou k ľavej žrdi otvoril skóre - 0:1. V 32. min práve Procházka vypálil z 18 m do žrde. V 48. min tvrdá strela Uškoviča z priameho kopu skončila v trnavskej sieti - 0:2. O jedenásť minút neskôr nasledovala pekná akcia Karhana, ktorý našiel Petráša a jeho prudký center "rybičkou" zužitkoval Koro Koné - 1:2. Následná snaha Trnavčanov aspoň vyrovnať však už nepriniesla efekt, takže do odvety, ktorá sa uskutoční v utorok 1. novembra, pôjdu v oveľa priaznivejšej pozícii Banskobystričania.

Hlasy:
Pavel Hoftych (tréner Trnavy): "Neboli sme v optimálnej pohode. Zápas nám nevyšiel, nenapádali sme protihráčov. V prvom polčase rozhodol dôraz a gól Jakubka. V druhom dejstve sme mali veľa možností vyrovnať, ale bez efektívnych zakončení."

Štefan Zaťko (tréner Banskej Bystrice): "Videli sme rušné stretnutie s množstvom gólových príležitostí. V druhom polčase sme si vlastnou vinou skomplikovali situáciu, nechali sme sa zatlačiť. Súper mal futbalové kvality, ktoré však nevyužil. Pred odvetou máme dobrú východiskovú pozíciu."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok