Slovnaft Cup - Trnava - Banská Bystrica 1:2

18.10.2011 20:02

FC Spartak Trnava - FK Dukla Banská Bystrica 1:2 (0:1) Góly: 59. Koro Koné - 15. Jakubko, 48. Uškovič, ŽK: 22. Čvirik, 46. Diallo, 65. R. Procházka - 27. Jakubko, 34. Poljovka, 44. M. Pančík ml., rozhodovali: Trutz - Bednár, Jankovič, 1012 divákov

Slovnaft Cup - Trnava - Banská Bystrica 1:2
Foto:

Zostavy:
Trnava: Raška - Habánek, Čvirik, Diallo (79. Gogolák), Ľ. Hanzel - R. Procházka, Karhan, M. Kaščák, M. Vyskočil (54. Ján Petráš) - Tomaček (46. T. Oravec), Koro Koné
Banská Bystrica: Belic - B. Ľupták, Poljovka, Gyömbér, T. Hučko - Rejdovian (82. M. Turňa), Marek Hlinka, Považanec, M. Pančík ml. - Jakubko (46. Laksík), Uškovič (64. J. Prekop)

V 15. min pri rýchlom protiútoku hostí urobil chybu v obrane Procházka a k lopte sa dostal Jakubko, ktorý spoza šestnástky nechytateľnou delovkou k ľavej žrdi otvoril skóre - 0:1. V 32. min práve Procházka vypálil z 18 m do žrde. V 48. min tvrdá strela Uškoviča z priameho kopu skončila v trnavskej sieti - 0:2. O jedenásť minút neskôr nasledovala pekná akcia Karhana, ktorý našiel Petráša a jeho prudký center "rybičkou" zužitkoval Koro Koné - 1:2. Následná snaha Trnavčanov aspoň vyrovnať však už nepriniesla efekt, takže do odvety, ktorá sa uskutoční v utorok 1. novembra, pôjdu v oveľa priaznivejšej pozícii Banskobystričania.

Hlasy:
Pavel Hoftych (tréner Trnavy): "Neboli sme v optimálnej pohode. Zápas nám nevyšiel, nenapádali sme protihráčov. V prvom polčase rozhodol dôraz a gól Jakubka. V druhom dejstve sme mali veľa možností vyrovnať, ale bez efektívnych zakončení."

Štefan Zaťko (tréner Banskej Bystrice): "Videli sme rušné stretnutie s množstvom gólových príležitostí. V druhom polčase sme si vlastnou vinou skomplikovali situáciu, nechali sme sa zatlačiť. Súper mal futbalové kvality, ktoré však nevyužil. Pred odvetou máme dobrú východiskovú pozíciu."

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok