Kamión havaroval na pumpe, zvedaví vodiči pôsobili kolóny na D1

TA3
13.12.2019 14:24

Dopravní policajti spolu so záchranármi zasahovali na jednej z čerpacích staníc v Bratislave na diaľnici D1 v smere na Senec. Kamión tam narazil na pumpe do iných áut.

Záchranári v piatok zasahovali na jednej z čerpacích staníc v Bratislave na diaľnici D1 v smere na Senec. Havarovalo tam nákladné auto, ktoré narazilo do ďalších áut. "Podľa doterajších informácií vodič nákladného motorového vozidla pri vchádzaní na čerpaciu stanicu z doposiaľ nezistených príčin narazil do ďalšieho nákladného motorového vozidla a následne do osobného auta. V dôsledku nárazu bolo osobné vozidlo odrazené do stojana čerpacej stanice," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Pri nehode utrpeli zranenie vodič kamióna i vodička osobného auta, previezli ich do nemocnice. "Zranení utrpeli úraz hlavy, obaja boli počas transportu do nemocnice pri vedomí a v stabilizovanom stave," pridala podrobnosti hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. Napriek tomu, že nehoda sa stala pri vjazde na čerpaciu stanicu a diaľnica D1 bola plynule prejazdná, v blízkosti miesta sa tvorili kolóny, ktoré spôsobovali pomaly idúci zvedaví vodiči.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok