Piroska na odchode zo Slovana, hľadá si nový angažmán

SITA
27.7.2012 08:50

Ofenzívny univerzál futbalového Slovana Bratislava Juraj Piroska (nar. 27. 2. 1987), ktorého začiatkom tohto týždňa preradili do B-tímu, si hľadá nový angažmán.

Piroska na odchode zo Slovana, hľadá si nový angažmán
SITA

"V pondelok mi oznámili, že končím. V stredu som sa potom z médií dozvedel, že som bol iba preradený do B-tímu," cituje Pirosku piatkové vydanie denníka Šport. "Od pondelka riešim svoju budúcnosť, v priebehu najbližších dvoch - troch dní budem múdrejší," povedal člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie, ktorý sa pripravuje v rezerve Slovana pod vedením Samuela Slováka.

Piroska neodcestoval s výpravou "belasých" do maďarského Székesfehérváru na štvrtkový odvetný duel 2. predkola Európskej ligy UEFA 2012/2013 proti domácemu tímu FC Videoton Fehérvár. "Pirosku som preradil do B-tímu. Dôvodom je jeho výkonnosť, čakám od neho oveľa viac. Vo futbale je možné všetko, aj to, že od nás odíde," povedal vo štvrtok tréner Vladimír Weiss.

Slovan s Videotonom v odvete 2. predkola Európskej Ligy UEFA remizoval 0:0 a keďže na domácom ihrisku pri remíze 1:1 inkasoval gól, nepostúpil do 3. predkola. Piroska pôsobil v doterajšej kariére v Trenčíne, Artmedii Petržalka, Sparte Praha, Senici, z posledného menovaného tímu zo Záhoria prišiel vo februári do Slovana.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok