Chelsea na turné v USA remizovala s PSG, Terry zožal ovácie

TASR, TA3
23.7.2012 15:58

Futbalisti Chelsea Londýn ešte na americkom turné neokúsili prehru, na štadióne Yankees v New Yorku remizovali s francúzskym Parížom St. Germain 1:1. Ovácie sa dostali kapitánovi "The Blues" Johnovi Terrymu, ktorý nastúpil na prvý duel od zamietnutia obvinení z rasizmu.

Chelsea na turné v USA remizovala s PSG, Terry zožal ovácie
SITA

Na štadióne Yankees sa hral vôbec prvý futbalový zápas, na tribúny si našlo cestu 38.202 divákov. Paríž šiel do vedenia v 30. minúte, keď sa presadil Nene, v 82. minúte ale vyrovnal mladý 18-ročný útočník Lucas Piazon z Brazílie. Výber talianskeho trénera Roberta di Mattea nastúpil v základe s piatimi hráčmi z májového finále LM 2011/2012, Terry prišiel na ihrisko v 63. minúte. Tréner PSG Carlo Ancelotti z Talianska pôsobil na lavičke "The Blues" do mája minulého roku, keď ho ruský majiteľ Roman Abramovič vyhodil.

Londýnsky klub v prvom súboji na turné zvíťazil nad Seattlom 4:2, ešte ho čakajú súboje s výberom hviezd MLS a s AC Milánom. Už 11. augusta sa stretne v súboji o Community Shield s úradujúcim anglickým majstrom Manchestrom City, duel sa bude hrať v Birminghame, keďže vo Wembley sa budú hrať zápasy olympijského turnaja.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok