Facebook už majú všetky krajské polície, poslední boli v Trenčíne

TA3 SITA
23.9.2019 12:50

Trenčianska krajská polícia spustila vlastnú stránku na Facebooku pod názvom Polícia SR – Trenčiansky kraj. Pripojili sa tak ku všetkým krajským riaditeľstvám, ktoré už majú svoje facebookové stránky.

Facebook už majú všetky krajské polície, poslední boli v Trenčíne
TASR/Štefan Puškáš

Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, na stránke budú denné aktuality z celého kraja, a to predovšetkým z oblasti kriminality a dopravnej situácie. Nebudú chýbať príspevky týkajúce sa každodennej práce policajtov. Sledovatelia spoznajú pôsobenie jednotlivých útvarov aj policajtov, ktorí sa starajú o ich bezpečnosť.

Občania sa budú môcť na Krajské riaditeľstvo PZ v Trenčíne obrátiť prostredníctvom súkromných správ. “Už teraz zo skúseností Prezídia Policajného zboru a ostatných krajských riaditeľstiev môžeme predpokladať, že široká verejnosť bude aj do Trenčína posielať návrhy, kde je potrebné zvýšiť dopravnú bezpečnosť, informácie vedúce k vyšetrovaniu trestnej činnosti alebo ďalšie údaje, na základe ktorých bude možné identifikovať alebo priamo vyhľadať hľadané či nezvestné osoby,” uviedol Kudlička. Vo viacerých prípadoch to sú práve všímaví občania, ktorí svojimi podnetmi policajtom pomáhajú.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok