V dome prezidentky Čaputovej nahlásili bombu, zasiahla polícia

TA3 TASR SITA
8.9.2019 20:18

U prezidentky Zuzany Čaputovej nahlásili bombu. Na mieste zasiahla polícia, ktorá o tom informovala aj na sociálnej sieti.

Vo večerných hodinách nahlásil anonym bombu v dome prezidentky Zuzany Čaputovej. Potvrdil to hovorca prezidentky Martin Strižinec. Hlava štátu je podľa jeho slov v poriadku.

taas_ac1100ae-6c05-55f9.jpg

Ulicu v Pezinku, na ktorej býva prezidentka, museli uzavrieť. "Na mieste sú policajti, hasiči a záchranári," potvrdil očitý svedok Michal. Polícia podľa informácií, ktoré uverejnila na sociálnej sieti, už oznamovateľku vypátrala, malo ísť o psychiatrického pacienta.

Ako informoval hovorca ministerstva vnútra Petar Lazarov, zložky ministerstva neberú na ľahkú váhu žiaden vyhrážny telefonát. "Dnes sa o tom presvedčila pani, ktorá oznámila na linke tiesňového volania 112 bombu v byte prezidentky Zuzany Čaputovej. Okamžite po telefonáte boli nasadené sily a prostriedky ministerstva vnútra. Vo veľmi krátkom čase sa podarilo volajúcu vypátrať," uvádza sa v tlačovej správe s tým, že ministerka vnútra Denisa Saková ďakuje policajtom, Úradu na ochranu ústavných činiteľov aj príslušníkom Hasičského a záchranného zboru za pohotovú akciu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok