Kočner je zlo, neverte všetkému. Bugár vysvetľoval ich stretnutie

TA3 TASR SITA
15.8.2019 12:23

S manželkou boli na exotickej dovolenke, ktorú si dopriali k výročiu svadby. Jedna udalosť ju však vlani Bélovi Bugárovi poriadne pokazila - stretnutie s Marianom Kočnerom. Najmä teraz, keď sa na verejnosť dostali časti šifrovanej komunikácie, v ktorom podnikateľ a jeho pravá ruka Alena Zsuzsová preberali toto stretnutie, ktoré sa uskutočnilo na ostrovoch Maldivy. Bugár sa postavil pred kamery a predstavil svoju verziu udalostí.

Prvé a posledné stretnutie na ostrovoch

"Pána Kočnera považujem za zlo a naozaj vás prosím, aby ste ma s ním nespájali. Nepoznám ho, nestretával som sa s ním, ako napríklad niektorí opoziční lídri," povedal na tlačovej besede novinárom Bugár.

"Áno, prvý a poslednýkrát som sa s ním stretol na dovolenke na Maldivách, na ktorej som bol s manželkou," pokračoval šéf Mosta-Híd. Ako podčiarkol, aj tesne po dovolenke potvrdil stretnutie s kontroverzným podnikateľom. Prekvapuje ho, že dnes sa považuje za pravdu to, čo človek podozrivý z ťažkých zločinov povie svojej volavke. "Len preto, že som v tejto koalícii, veríte všetkému," povedal novinárom.

V Threeme sa spomína niekoľko stretnutí na exotickom súostroví, obaja mali spolu napríklad raňajkovať. Bugár zdôraznil, že Kočner mnohokrát klamal a uviedol, že sa stretli len počas raňajok a prehodili spolu pár slov.

O stretnutí s Bugárom:

Zsuzsová: „Aj Béla je tam, kde ty."

Kočner: „Poobede mám sedenie s Bélom. Poviem mu, ako a čo by som urobil na jeho mieste. Myslím, že bude silno vnímavý.“

Kočner: „Je po porade. Je to vnímavý človek."

Kočner: "Tak sme s Bélom poraňajkovali a odfrčal na barikády…“

Zsuzsová: „Tak som zvedavá ako sa zachová."

Kočner: „Dobre.“

Zdroj: Denník N

Kočner sa chválil raňajkami

Portál Aktuality.sk informoval, že Béla Bugár sa krátko po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej stretol na Maldivách s Kočnerom. Kočner sa 8. marca 2018 pochváli Alene Zsuzsovej, že s predsedom Mosta raňajkoval.

Kočner napísal: „Poobede mám sedenie s Bélom. Poviem mu, ako a čo by som urobil na jeho mieste. Myslím, že bude silno vnímavý.“ Kočner sa vraj takto angažoval v otázke udržania Ficovej vlády, pretože, ako sám predtým písal Zsuzsovej, pokiaľ sa do vlády dostane opozícia, „nepomôže nám ani odsťahovať sa na Severný pól“. Most-Híd nakoniec koalíciu po odchode Fica z funkcie premiéra podržal.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok