Interisti viedli po vlastnom góle de Ligta, výsledok napravil Ronaldo

TA3
24.7.2019 23:05

Ešte nie v lige, ale zatiaľ iba na International Champions Cupe v Číne si to rozdali Juventus a Inter Miláno. Interisti viedli od 10. minúty po vlastnom góle de Ligta, novej holandskej akvizície Juve. V 68. minúte dal z voľného kopu na 1:1 Cristiano Ronaldo a z bieleho bodu bol úspešnejší taliansky šampión. Milan Škriniar išiel dole v 80. minúte.

V stretnutí súperov z talianskej futbalovej Serie A na letnom prípravnom turnaji International Champions Cup zvíťazil úradujúci majster Juventus Turín nad Interom Miláno 4:3 v jedenástkovom rozstrele. Meranie síl sa v riadnom hracom čase skončilo 1:1.

Inter viedol už po desiatich minútach, keď si rohový kop nešťastne zrazil do bránky holandský obranca a nová posila "starej dámy" Matthijs de Ligt. V 68. minúte vyrovnal na 1:1 z priameho kopu Cristiano Ronaldo. Triumf Juventusu zariadil Merih Demirel v jedenástkovom rozstrele.

V drese Interu hral do 80. minúty slovenský reprezentačný stopér Milan Škriniar, ktorého vystriedal Alessandro Bastoni. Úspešný návrat do Juventusu po ročnom pôsobení v Paríži SG má za sebou legendárny brankár Gianluigi Buffon, ktorý v 46. minúte nahradil medzi žrďami "starej dámy" Wojciecha Szczesného.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok