Fico je späť. Po dvoch týždňoch sa údajne objavil na Súmračnej

TA3 TASR
7.6.2019 11:50

Predseda strany Smer-SD Robert Fico sa po dvoch týždňoch našiel. V dopoludňajších hodinách prišiel do centrály strany na Súmračnej ulici v Bratislave. Fico sa pred časom prestal objavovať na verejnosti a neinformoval o tom, kam ide. Podľa spolustraníkov bol v zahraničí.

Fico je späť. Po dvoch týždňoch sa údajne objavil na Súmračnej
TASR

"Krátko po desiatej prišiel Robert Fico do centrály strany. Vyšiel zo svojej dodávky a dnu vošiel zadných vchodom. Hovorca strany Ján Mažgút pritom televíziu JOJ v tom čase presviedčal, že nikto z vedenia v piatok do centrály strany nepríde," uvádza v článku portál JOJ.

Podľa informácií denníka Pravda bol Fico v Izraeli a zveril sa do rúk tamojších špičkových kardiológov. Poslanec a podpredseda Smeru-SD Juraj Blanár však medializované informácie o jeho liečení v Izraeli poprel. „Je na dlhodobo plánovanej súkromnej veci,“ povedal. Expremiérovi na jar 2016 operovali srdce v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. O aký zákrok išlo, doteraz oficiálne nepotvrdili. Podľa nepotvrdených informácií mu vtedy zaviedli trojitý bypass.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok