V rušnom centre Bratislavy sa strieľalo, hlásia zranených

TA3 TASR
31.5.2019 15:44

Na Obchodnej ulici v Bratislave sa strieľalo. Na mieste bola polícia aj sanitka. Potvrdili to svedkovia, ktorí boli na mieste. Postrelený bol podľa polície agresívny muž. Podľa informácií TASR bolo postrelené aj 14-ročné dievča, ktoré čaká operácia.

Na miesto okrem policajtov dorazila aj sanitka. "Postrelený bol jeden muž, bližšie informácie zisťujeme," povedala bratislavská krajská hovorkyňa Veronika Slamková.  "Záchranári zasahujú," potvrdila aj hovorkyňa Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby Alenka Krčová. Dodala, že výzvu na tiesňovú linku k údajne zranenej osobe prijali o 15.27 h a okamžite k nej vyslali záchranárov.

Podľa Alexandry, svedkyne z miesta činu, išlo o streľbu pri policajnom zásahu. Na ulici mal byť podľa jej slov vysoký muž v tmavom oblečení s bielou taškou a nožom v ruke. "Policajti chceli muža zastaviť. Muž s nožom v ruke kričal, že ich zabije. Policajti ho niekoľkokrát upozornili, no on stále kráčal a kričal, že ich zabije," povedala s tým, že počula niekoľko výstrelov.

Podľa výpovede iného svedka však malo počas zásahu polície padnúť viacero výstrelov, pričom jeden z nich mal trafiť aj okoloidúcu mladú ženu. Oboch zranených potom mali odviezť záchranári.  "V súvislosti s piatkovým incidentom bratislavská mestská polícia poskytne Policajnému zboru SR plnú súčinnosť a v prípade potreby aj výstup z kamerového systému," uviedol hovorca Bratislavy Peter Bubla.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok