Hokejovú hviezdu natočili v Las Vegas s čiarami bieleho prášku

TA3 SITA
28.5.2019 09:49

Ruský hokejista Jevgenij Kuznecov sa objavil na videu zdieľanom na sociálnej sieti v hotelovej izbe s podozrivým bielym práškom na stole. Video medzitým zmizlo z obehu, ale bronzového medailistu z práve skončeného svetového šampionátu na Slovensku už začal vyšetrovať jeho zámorský klub Wsshington Capitals.

Hokejovú hviezdu natočili v Las Vegas s čiarami bieleho prášku
SITA/AP

Hovorca Sergej Kočarov informoval, že momentálne zhromažďujú fakty, preto celú záležitosť nebudú bližšie komentovať. Video zverejnené na twitteri obsahovalo aj odkaz, že "toto je dôvod, prečo Rusko neuspelo v semifinále na majstrovstvách sveta v Bratislave". Znázorňuje Kuznecova, ako sa s niekým rozpráva v pozadí s bielym práškom a americkými dolárovými bankovkami. Dvadsaťsedemročný center druhého útoku Rusov na MS 2019 sa však v 22-sekundovom videu ničoho nedotýka.

Hokejista poskytol vysvetľujúce stanovisko pre ruský Sport Express. Video bolo podľa neho natočené už v roku 2018 v Las Vegas po triumfe Capitals nad Golden Knights v Stanleyho pohári. Kuznecov priznáva, že sa po zápase ocitol v kamarátovej hotelovej izbe, kde videl drogy a tiež neznáme ženy, ktoré tam zavolal jeho priateľ. Potom však izbu opustil. "Nikdy som nebral drogy. Môžem sa kedykoľvek podrobiť testu," povedal Kuznecov pre Sport Express.

Vlani počas víťazného play-off bol práve Kuznecov najlepším strelcom Washingtonu s 12 gólmi a celkovo 32 bodmi. V tejto sezóne NHL sa v dlhodobej časti prezentoval 72 bodmi a v neúspešnom play-off pridal 6 bodov. "Nateraz to nebudeme komentovať. Vieme, že v tíme Capitals spustili vyšetrovanie, ale my potrebujeme viac faktov," komentoval "kauzičku" Kuznecova zástupca komisára NHL Bill Daly.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok