Trenčania sa do silného súpera pustili s vervou

TA3, TASR
15.10.2011 23:43

AS Trenčín - Slovan Bratislava 2:2 (2:0)

Trenčania sa do silného súpera pustili s vervou

AS Trenčín - Slovan Bratislava  2:2 (2:0)
Góly: 12. Peltier, 21. Holúbek - 67. Guédé, 86. Lačný. Rozhodoval: Samotný, ŽK: Báez, Peltier, Salinas - Kladrubský, Guédé, Dobrotka, ČK: 87. Dobrotka za 2. ŽK, 4123 divákov.
Zostavy a striedania:  
AS Trenčín: Volešák - Čogley, Godál, Kleščík, Holúbek - Báez (90. Malec) - Peltier (84. Mazan), Salinas, Štefánik, Hlohovský (89. V. Horváth)- Depetris,
Slovan Bratislava: Hroššo - Dobrotka, Dosoudil, Had, Štepanovský - Guédé, Bagayoko (84. Halenár), Milinkovič, Kladrubský (32. Lačný), Žofčák (75. Grendel), - Šebo.

Trenčania sa do silného súpera pustili s vervou a v úvodnej dvadsaťminútovke ho prevýšili po všetkých stránkach. Aktívni domáci dve zo svojich šancí premenili. Rýchlonohý Peltier prešiel defenzívou súpera ako nôž maslom a otvoril skóre, onedlho Holúbek tvrdou strelou zblízka nedal brankárovi Hroššovi žiadnu šancu. Nepresne hrajúci hostia nebezpečne pohrozili len Dobrotkovou ďalekonosnou delovkou, bojovní Trenčania si však udržiavali súpera na dištanc. Navyše v 45. minúte Peltier nastrelil žrď. Tesne pred prestávkou pohrozil priamym kopom Milinkovič, čo bol pre hostí signál na spresnenie a vyrovnanie hry v 2. polčase. Vynieslo im to skorigovanie stavu po Guédého góle v skrumáži pred bránou. Domáci už neboli takí nebezpeční ako v 1. polčase, čo Bratislavčania využili na vyrovnanie v 86. minúte, keď Lačný potrestal nedôslednosť domácej obrany. Vzhľadom na priebeh celého stretnutia je deľba bodov spravodlivým vyjadrením pomeru síl.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok