Požiar bratislavskej ubytovne má ďalšiu obeť, opäť sa rozhorel

TA3 TASR SITA
26.4.2019 09:44

V zhorenisku ubytovne na bratislavských Mlynských Luhoch, ktorú vo štvrtok pohltil oheň, našli druhé telo. Požiar si celkovo vyžiadal dve obete a osem zranených. Ráno sa dokonca opäť rozhorel, lokálne ohnisko však hasiči rýchlo uhasili.

Požiar bratislavskej ubytovne má ďalšiu obeť, opäť sa rozhorel
SITA/PHaZZ

Požiar ubytovne v bratislavskej mestskej časti Ružinov, ktorý sa stal vo štvrtok 25. apríla, si vyžiadal dve usmrtené osoby, informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru. "Pri štvrtkových likvidačných prácach bola nájdená ďalšia osoba, ktorá nejavila známky života. Celkovo si požiar ubytovne vyžiadal osem zranených a dve usmrtené osoby," uviedla Farkasová.

Vo štvrtok boli bratislavskí hasiči privolaní k požiaru ubytovne na Mlynských Luhoch, ktorý vypukol pred 12.00 h. "Lokalizovať sa im ho podarilo približne po dvoch hodinách, úplne ho zlikvidovali až pred 23.00 h. V piatok ráno sa na mieste lokálne rozhorelo jedno ohnisko, ktoré hasiči po príchode ihneď uhasili," priblížila Farkasová. Bratislavskí policajti na sociálnej sieti informovali, že v čase vypuknutia požiaru sa na mieste nachádzalo približne 50 ľudí, ktorých z priestorov ubytovne evakuovali. Policajti tiež uvádzajú, že požiar vypukol v jednej z izieb v ubytovni pre bezdomovcov na Štedrej ulici.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok