Piťo prehovoril. Odsúdený boss hodiny vypovedal na NAKA

TA3 SITA
4.4.2019 09:32

Juraj Ondrejčák alias Piťo vypovedal na polícii. V priestoroch Národnej kriminálnej agentúry sa podrobil niekoľkohodinovému výsluchu. Na rozdiel od minulosti údajne spolupracuje.

Piťo prehovoril. Odsúdený boss hodiny vypovedal na NAKA
TASR/Štefan Puškáš

"V minulosti s nimi odmietol spolupracovať, situácia sa ale zmenila. V stredu ho z väzenia, v ktorom si odpykáva 18-ročný trest za založenie zločineckej skupiny, priviezli za prísnych bezpečnostných opatrení na policajné prezídium v Bratislave. V priestoroch Národnej kriminálnej agentúry sa podrobil niekoľkohodinovému výsluchu," píše portál TV JOJ noviny.sk.

V súčasnosti vraj už Juraj Ondrejčák s vyšetrovateľmi spolupracuje. Podrobnosti o výsluchu polícia nezverejnila. "Išlo o dlhodobo plánované úkony NAKA, ktoré súvisia so staršími prípadmi násilnej trestnej činnosti. Bližšie sa k úkonom ale nie je možné vyjadriť, aby nedošlo k ich zmareniu," cituje portál hovorcu policajného prezídia Michala Slivku.

Šéf bratislavskej mafiánskej skupiny piťovcov Juraj Ondrejčák sa ešte v roku 2017 priznal, že nariadil popravu šéfa konkurenčnej skupiny takáčovcov Jána Takáča. Prisľúbil vtedy, že už bude s políciou spolupracovať.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok