TA3 počas volebného finále prinesie i exkluzívny prieskum

TA3
30.3.2019 12:02

Špeciálne volebné štúdio aj exkluzívny prieskum agentúry AKO. Aj to prinesie televízia TA3 počas volebnej noci, počas ktorej spoznáme víťaza prezidentských volieb. Pozrite sa, čo všetko si pripravila naša televízia.

TA3 počas volebného finále prinesie i exkluzívny prieskum
TA3

V sobotu od rána prinášajú naše štáby informácie z centrály Ústrednej volebnej komisie aj z volebných miestností po celom Slovensku. Polhodinu pred zatvorením volebných miestností, teda večer o 21:30, začína špeciálne volebné štúdio, v ktorom moderátor Norbert Dolinský privíta sociologičku a riaditeľku Inštitútu pre výskum práce a rodiny Silviu Porubänovú a výkonného riaditeľa agentúry AKO Václava Hřícha.

V rámci volebného štúdia k druhému kolu prezidentských volieb televízia TA3 zverejní exkluzívny prieskum agentúry AKO o dôveryhodnosti politických strán a ústavných činiteľov. Obsahovať má aj voličský potenciál strany dosluhujúceho prezidenta Andreja Kisku.

Štáby televízie sa vydajú aj do volebných centrál oboch kandidátov, odkiaľ vám naživo prinesú atmosféru a prvé rozhovory s nimi. TA3 bude vysielať aj po jednej hodine v noci. Porubänová a Hřích budú priebežné výsledky volieb komentovať až do ich konečného výsledku.

V pohotovosti bude aj náš web. Počas celej noci budeme uverejňovať priebežné výsledky zo štatistického úradu a zaujímavé informácie z volebných centrál. To najpodstatnejšie nájdete v hlavnom online článku k voľbám aj na našej špecializovanej podstránke prezidentskevolby.ta3.com. Na tomto mieste nájdete aj priebežné a konečné výsledky zo všetkých okresov.

Vysielanie sa v nedeľu opäť začne od skorého rána. O 11:00 sa uskutoční špeciálne relácia V Politike, v ktorej privítame novú hlavu štátu i kandidáta, ktorý skončí v prezidentských voľbách na druhom mieste.

Chronológia:
Sobota 07:00 - Otvárajú sa volebné miestnosti
Sobota 21:30 - Začína sa volebné štúdio TA3
Sobota 22:00 - Zatvárajú sa volebné miestnosti a končí sa moratórium. TA3 zverejní exkluzívny prieskum AKO.
Sobota v noci -  Štúdio TA3 bude vysielať až do konečných výsledkov.
Nedeľa 06:00 - TA3 začne v nedeľu vysielať o hodinu skôr
Nedeľa 11:00 - TA3 odvysiela reláciu V politike s novým prezidentom aj jeho súperom
Nedeľa počas dňa - Odvysielame tlačovú besedu Ústrednej volebnej komisie k výsledkom volieb

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok