Polícia zasiahla vo veľkom, nasadila vyše dve stovky ľudí

TA3 TASR
27.3.2019 15:15

V Bratislavskom, Trnavskom a Nitrianskom kraji vo veľkom zasiahla finančná polícia s kriminálnym úradom finančnej správy. Spolu nasadili 210 policajtov. Išlo o dve akcie, jednu s krycím názvom Médiá 3, ktorá je pokračovaním akcií s rovnakým názvom, a ďalšiu pod krycím názvom Zmluvy.

Informuje o tom polícia na sociálnej sieti s tým, že doposiaľ zadokumentovala škodu vo výške viac ako 1,5 milióna eur. "V akcii Médiá 3 finančná polícia vykonala 11 domových prehliadok a tri prehliadky iných priestorov. Policajti zadržali sedem obvinených z daňovej trestnej činnosti. Konkrétne, z pokračovacieho zločinu skrátenia dane a poistného, ktorého sa mali dopustiť ako členovia organizovanej skupiny," spresňuje polícia.

Doposiaľ zadokumentovala škodu vo výške viac ako 1,5 milióna eur. Trestná činnosť súvisí so spomínanými policajnými akciami Médiá 1 a Médiá 2. "Teda s páchaním závažnej daňovej trestnej činnosti krátením vlastnej daňovej povinnosti s reklamnými službami. Policajti okrem siedmich obvinených zadržali aj troch podozrivých," podotkla polícia.

V akcii Zmluvy policajti vykonávali tri domové prehliadky a tri prehliadky iných priestorov, kde hľadali listiny a ďalšie dôležité dôkazy na trestné konanie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok