Súboj hokejových legiend pod holým nebom ovládol Tipsport tím

TA3 SITA
2.2.2019 19:09

Tipsport tím sa stal víťazom Súboja legiend v rámci hokejového podujatia Kaufland Winter Classic Games 2019 v Banskej Bystrici. Na ľadovej ploche v areáli Štadióna SNP zdolal svojho súpera Kaufland tím v pomere 23:21.

Súboj hokejových legiend pod holým nebom ovládol Tipsport tím
SITA/Peter Rusko

Do konečného skóre sa rátali aj výsledky zo šiestich súťaží zručností, ktoré sa konali počas prestávok medzi tretinami. Ich dĺžka bola iba 10 minút. Na klzisku proti sebe za jednotlivé tímy nastúpili štyria korčuliari. Najlepším strelcom exhibičného podujatia sa stal legendárny Miroslav Šatan so 4 gólmi.

Program podujatia spestrili spomenuté dva bloky súťaží zručnosti. Organizátori si pripravili až šesť disciplín, v ktorých sa predstavili osobnosti slovenského hokeja. V nájazdoch trojíc bol úspešnejší Kaufland tím, najtvrdšou strelou dňa sa prezentoval Peter Podhradský, ktorého pokus dosiahol celkovú rýchlosť 142 km/h. V streľbe do odkrytej bránky ponad tri zaparkované autá zvíťazil Tipsport tím. V jeho drese presne namierili Ľubomír Višňovský a Tomáš Kopecký.

V tíme súpera zaznamenal jediný presný pokus Ľubomír Vaic. V streľbe na terče sa zrodila remíza 3:3 a v samostatných nájazdoch si vybojoval dva body Tipsport tím, keď zaň skórovali Róbert Petrovický a Ján Pardavý. Na strane Kaufland tímu sa nepresadil žiaden hráč. V exhibičnej streľbe na bránu zo strechy neuspel nik. Najbližšie k presnému zásahu mal Peter Bondra, ktorý nastrelil žrď. Toho napokon vyhlásili za najužitočnejšieho hráča.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok