Vodiči sa nevenovali jazde, pri nehode spôsobili škodovú udalosť

TA3 TASR
11.1.2019 17:14

Počas dokumentovania dopravnej nehody v okrese Malacky sa podľa polície niektorí vodiči nevenovali vedeniu vozidla. Výsledkom bola škodová udalosť, ktorá spomalila prejazd uvedeným úsekom. Polícia vyzýva vodičov, aby ak si to nevyžaduje situácia v cestnej premávke, neznižovali rýchlosť jazdy a v žiadnom prípade nefotografovali a nenatáčali si vzniknutú udalosť na mobil.

Vodiči sa nevenovali jazde, pri nehode spôsobili škodovú udalosť
facebook.com/pg/policiaslovakia

K dopravnej nehode došlo v piatok krátko pred 11.00 h na ceste prvej triedy v smere z obce Veľké Leváre do Malaciek. "Podľa zistených informácií z miesta dopravnej nehody vodič osobného motorového vozidla pri prechádzaní uvedeného úseku z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo vozovky, kde čelne narazil do stromu," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Po nehode bol vodič podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny. Zranený 22-ročný šofér bol záchranárskym vrtuľníkom prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Premávka v uvedenom úseku bola na nevyhnutný čas neprejazdná. Presné príčiny a okolnosti nehody sú podľa Mihalíkovej v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok