Takto vyzeral autobus MHD po údajnej streľbe. Žiadajú o pomoc

TA3 TASR SITA
9.1.2019 13:58

Polícia hľadá svedkov vážneho incidentu, ktorý sa stal počas snehovej kalamity na bratislavskej križovatke Prievozskej ulice a Mlynských Nív. Niekto tam údajne z auta strieľal po vodičovi, ktorého rozbité sklo ľahko zranilo.

Takto vyzeral autobus MHD po údajnej streľbe. Žiadajú o pomoc
PZ SR

"V súvislosti so včerajším incidentom, ku ktorému došlo na križovatke Prievozskej ulice a Mlynských Nív krátko pred 13:00 vyzýva polícia svedkov k spolupráci. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k objasneniu incidentu, prípadne záznam z videokamery umiestnenej vo vozidle, ktorá by zaznamenala priebeh uvedenej udalosti, nám môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne aj prostredníctvom súkromnej správy tu na Facebooku," vyzýva polícia na sociálnej sieti.

Ako uvádzajú, na objasnení udalosti sa intenzívne pracuje a vo veci sa začalo trestné stíhanie pre výtržníctvo. "Poškodením skla autobusu bola Dopravnému podniku Bratislava spôsobená škoda, ktorá bola predbežne vyčíslená na 250 eur," dodáva polícia. Podľa doterajších informácií polície mal udalosti predchádzať incident medzi vodičom auta zn. Fiat Punto a vodičom MHD smerujúceho do centra mesta.

"Po nedorozumení mal vodič osobného vozidla doposiaľ neznámym predmetom poškodiť bočné okno situované na strane vodiča autobusu. Následkom poškodenia došlo k rozbitiu skla, ktoré ľahko zranilo vodiča autobusu," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ľahké zranenia oboch rúk vodiča potvrdil aj dopravný podnik. "Privolaná rýchla zdravotná pomoc ho ošetrila na mieste a bol stiahnutý zo služby. Udalosť sa zaobišla bez zranenia cestujúcej verejnosti," poznamenala hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok